Hoodia Gordinii Plus - ingyen!



Elsőként erről a remek étvágycsökkentőről, a Hoodia Gordinii Plus-ról szeretnék szólni,  bizonyára már hallott róla mindenki. 

Mint a legtöbb minőségi táplálékkiegészítőnek, ennek is borsos ára van, szeretném azonban bemutatni, hogy hogyan juthatsz hozzá szinte ingyen!


Ha rákattintasz erre a linkre, akkor egyből az amerikai forgalmazó honlapjára jutsz, aki van olyan kedves, hogy Magyarországra is postáz terméket, többek között az ingyenes termékmintát is!


Ha megadod az adataid (név, lakcím, email), akkor küldenek neked 1 doboz Hoodia Gordinii Plus tablettát ingyen, ami 30 napra elegendő. 

Ha utána is tőlük rendeled, akkor nagyjából 25 dollárért, azaz körülbelül 5000 forintért kapod meg az utántöltő csomagot, amiben szintén 30 napra elegendő tabletta van. Ez féláron van, ráadásul az elsőt már ingyen kaptad!

Egyedül a szállítási költséget kell fizetned, ez 1000 Ft körül van, a dollár árfolyamától függően! 

FIGYELEM! Ez egy kupon, csak a linken keresztül éred el a forgalmazó honlapján a termékminta aloldalt!

Hátrány: mivel az amerikai forgalmazótól jön, ezért kicsivel tovább tart, míg ideér. A honlap szerint 5-7 nap, de szerintem nem számolnak a magyar posta sebességével! :)


Mit kell tenned?
1. Kattints a linkre: Hoodia Gordinii Plus ingyen
2. A jobb felső sarokban töltsd ki az igénylő lapot, az alábbi sorrendben kell megadni az adatokat:
Keresztnév
Vezetéknév
Ország: Hungary (elvileg ezt automatikusan felismeri)
Cím: utcanév és házszám
Város:
Megye: nem kell kitölteni
Irányítószám:
email:
telefon: nem kötelező
3. Kattints a 'RUSH MY ORDER' gombra!
4. A bal oldalon a Standard Shipping vagy Rush Delivery közül választhatsz, javaslom a Standard Shipping-et (normál posta, de megbízható). A Rush Delivery, ami 2-4 nap alatt ér ide, kicsivel drágább ugyan, viszont futárszolgálattal jön.
5. A jobb oldalon add meg a bankkártya adataidat:
Kártyaszám:
Lejárat dátuma:
Biztonsági kód: 
Ha rendeltél már interneten, nem fog gondot okozni :)
6. Kattints a 'RUSH MY ORDER' gombra!

Egyéb tudnivalók: a forgalmazó pénz-visszafizetési garanciát vállal, amennyiben nem vagy elégedett. Ez azonban nem vonatkozik a postaköltségre, csak a későbbiekben lehet esetlegesen igénybe venni, ha rendelsz még tőlük.

Mit lehet tudni a Hoodia Gordinii-ről? 
A Hoodia Gordonii (Asclepiadaceae család) hasonlít egy kaktuszhoz, azonban a meténgfélékhez tartozik. Botswanában, valamint a Délnyugat-Afrikában található Kalahári-sivatagban honos. A 2004-es év elején lett bevezetve az amerikai piacra.
2004. november 21.-én, a CBS hírcsatorna tudósítója a 60 Perc című adásban beszélt egy Hoodia Gordonii nevű növényről, melyről azt nyilatkozta, hogy „egy természetes anyag, mely szó szerint teljesen megszünteti az étvágyát.” A CBS szerint: „ A tudósok megállapították, hogy a növény „becsapja” az emberi agyat teltségérzetet keltve még akkor is, amikor a gyomor üres.” Jelenleg a növényhez kapcsolódó hírek gyorsan terjednek, a világ minden részén árusítják őket. Napjainkban a túlsúlyos felnőttek és gyerekek nagy problémát jelentenek. A Nemzetközi Egészségügyi Szervezet szerint, a világon több mint 1 milliárd ember túlsúlyos. Így, a Hoodia Gordonii növény kínál egy lehetőséget erre az égető problémára.
Hogyan működik, és milyen kutatások támasztják alá működését?

A Hoodia Gordonii már évezredek óta használatos a Dél-Afrikában élő bennszülöttek által. Vadászat idején használták, mivel segített számukra elnyomni az éhségérzetet és plusz energiát biztosított számukra az elnyúló vadászatok ideje alatt!
A modern tudomány fényt derített a Hoodia titkára.
A Hoodia olyan jeleket küld az agynak, melyek hatására az abban a hitben lesz, hogy a szervezet el van látva tápanyaggal, még akkor is, ha ez nem igaz. Ezek a jelek állítólag ezerszer erősebbek, mint amiket a cukor fogyasztásának hatására kap az agy ugyanilyen üzenettel.
Ezáltal a Hoodia egy igen erős étvágycsökkentő, és nagyon hatásos testsúlycsökkentő termék. Ezért aztán mára már sok testsúlycsökkentő kiegészítő összetevője lett.
A Hoodiában található P57 molekula felelős annak étvágycsökkentő, valamint energiaszintet növelő hatásáért, így segítve elő a testsúly csökkentését.
Mikor van rá szükség és mik a hiánytünetei?

Azok, aki szeretnék csökkenteni étvágyukat, fokozni energiaszintjüket, és egyúttal csökkenteni testsúlyukat, jócskán profitálhatnak a Hoodia kiegészítők fogyasztásából.
Amennyiben egy tervszerű, precíz diéta részeként alkalmazzuk, a Hoodia segítségünkre lehet abban, hogy testkompozíciónkat radikálisan megváltoztassuk, és az egyén egészségi állapotára is rendkívül jó hatással van.
Minden diéta legnehezebb része az éhség szülte kísértések leküzdése. Nézzünk szembe a tényekkel: mindegyikünknek van olyan kedvenc étele, amiről ugyanakkor tudja, hogy nem tesz jót. Tudjuk, hogy vannak ételek, amik hizlalnak, de mikor jön a kísértés, mit lehet tenni? Bizony, sokan feladják ezen a ponton.
A Hoodia megálljt tud parancsolni az ilyen kísértéseknek. Így erős maradhatsz, és nem térsz le a sikerhez vezető útról

Ha nem okoz gondot az angol, és ezen a linken rendeled meg az ingyenes termékmintát, akkor angol nyelven elküldik neked a gyártó által javasolt diétát!

Egy próbát megér!

Írjátok meg, mi a tapasztalat, segítsük egymást!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése